Selviytymisestä

Runoilija Horros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun ryömii tarpeeksi nöyränä, matalana
neulasten ja varpujen raapima iho ottaa
metsän hajun omakseen

havisevaa kuusikkoa ei kodikseen saa ilman
havujen pistoja joka puolelle

jos kumarrat, ne rauhoittavat
antavat olla suojissaan
jos nouset liikaa, metsän haju heikkenee
ne pistelevät kipeämmin
huuhkajakin näkee sinut jo

Selite: 
Vaihteeksi jotain raaempaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Horros Ilmassa hiipivä meri 4.7.2010 0 Runo
Horros sur 19.6.2010 0 Runo
Horros sar 19.6.2010 0 Runo
Horros Selviytymisestä 14.4.2010 0 Runo
Horros Ranka 27.3.2010 0 Runo
Horros sar 7.1.2010 10 Runo
Horros sur 18.10.2009 1 Runo
Horros sar (keskitalven kokko) 9.7.2009 1 Runo
Horros hyypiöiden polku 24.6.2009 0 Runo
Horros Kipinä 13.5.2009 0 Runo