hyypiöiden polku

Runoilija Horros

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puiden humistessa hiljaisuutta
ja kiiluvasilmäisten eläinten ääniä

astun kostealta sammalmatolta
sisään
pimeään, jonka olet kasvattanut
hennosta rihmastosta

huuhkajankatseeni
totuttua siihen
haukon tummaa kosteaa
yöilmaa
kaukana päivästä, taloista, niistä

karikkeen alla hämäränväki
hajottaa jonkun
vanhoja luita huhuilun
kiiriessä kuusien lomitse

avatessa kaupungin tukkimat korvani

Selite: 
kesäilta, inspiroimassa mainio Islaja - Uni pöllönä olemisesta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Horros Ilmassa hiipivä meri 4.7.2010 0 Runo
Horros sur 19.6.2010 0 Runo
Horros sar 19.6.2010 0 Runo
Horros Selviytymisestä 14.4.2010 0 Runo
Horros Ranka 27.3.2010 0 Runo
Horros sar 7.1.2010 10 Runo
Horros sur 18.10.2009 1 Runo
Horros sar (keskitalven kokko) 9.7.2009 1 Runo
Horros hyypiöiden polku 24.6.2009 0 Runo
Horros Kipinä 13.5.2009 0 Runo