Kaipaus

Runoilija Mammuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2007
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 8:48

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin olla korkea talo kaupungin loisteessa. Olla vielä hereillä kun muut nukkuvat. Loistaa pirteyttä kun muut haukottelevat. Olen kuitenkin pieni mökki, joka valvoo luukut kiinni. Ja nukahtaa valot päällä, jos joku katselee.
 

Minä en tunne
sinua enää.
Vaikka olet samanlainen,
olet muuttunut,
et halua olla
minulle mitään.

Sinun varjosi
piirtävät hämäryydellä
minun mieleeni.
Siellä sinä olet edelleen,
mielessäni,
pimeydessäni.

Sinun askeltesi
loittoneva kaiku maalaa
muistoni harmaiksi.
En enää löydä sinua,
koska sinä et anna.
Sinä kuitenkin
kasvat
minun muistoistani,
heräät
uudelleen henkiin
minun ajatuksistani.
Sillä minä osaan nähdä
harmaan sävyt kauniina.

Sinun haaleneva kosketuksesi
sulaa lumihiutaleina
keholleni.
Muisto sinun lämmöstäsi
saa jäävuoret sortumaan,
minut hymyilemään.

Sinun vaimenevat
kuiskauksesi
piilottavat
minut menneisyyteen.
Siellä minä olin sinun
ja tahdon olla vieläkin.

Anna minun
uudestaan
löytää sinut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot