Minä muistan sinut

Runoilija Mammuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2007
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 8:48

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin olla korkea talo kaupungin loisteessa. Olla vielä hereillä kun muut nukkuvat. Loistaa pirteyttä kun muut haukottelevat. Olen kuitenkin pieni mökki, joka valvoo luukut kiinni. Ja nukahtaa valot päällä, jos joku katselee.
 

Muistan sinut
lämpimänä tuulena
hiuksillani.

Muistan sinut
pehmeänä lumihiutaleena
poskellani.

Muistan sinut
kutittavana vetenä
jalkapohjissani.

Muistan sinut
suloisena makuna
huulillani.

Muistan sinut
hipaisevana kosketuksena
kyljessäni.

Muistan sinut
taivaallisena lämpönä
vierelläni.

Muistan sinut
hellänä kuiskauksena
korvissani.

Muistan sinut
kauneimpana näkynä
silmissäni.

Muistan sinut
ikuisena unelmanani
mielessäni.

Minä muistan sinut,
vaikka olisin unohtanut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot