Poltinmerkki

Runoilija Mammuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2007
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 8:48

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin olla korkea talo kaupungin loisteessa. Olla vielä hereillä kun muut nukkuvat. Loistaa pirteyttä kun muut haukottelevat. Olen kuitenkin pieni mökki, joka valvoo luukut kiinni. Ja nukahtaa valot päällä, jos joku katselee.
 

Sinä kirjoittelit
sormellasi
minun rintaani.

Ja sillä hetkellä
en ollut varuillani.
Annoin sinun hyväillä
tiesi minun maailmaani.
Sinä näit kyyneleet,
joihin olen
hukuttanut itseni.
Sinä näit haaveet,
jotka ovat
murtaneet minut.

Silti sinä kuiskasit,
sinä olet kuin
viettelevän makea
karamelli,
jonka valmistuksessa
on käytetty
kaikki maailman sokeri.

Vastasin suudelmaasi,
sillä en vielä
uskaltanut puhua
rakkaudesta.

Silti minulla on
nyt jo
sinun poltinmerkkisi,
sinä kirjoittelit
sormellasi
minun rintaani
- tahdon olla
sinun kanssasi
loppuelämäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No huh! Onpa kaunista! Iho nousi kananlihalle..

Herkän tunteikasta ja koskettavaa.

Suurten tunteiden paloa. :)

Ihan kauneutta joka sana.

Todella kaunis runo, upea.
 

Käyttäjän kaikki runot