Tunteiden karuselli

Runoilija Mammuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2007
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 8:48

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin olla korkea talo kaupungin loisteessa. Olla vielä hereillä kun muut nukkuvat. Loistaa pirteyttä kun muut haukottelevat. Olen kuitenkin pieni mökki, joka valvoo luukut kiinni. Ja nukahtaa valot päällä, jos joku katselee.
 

Karuselli pyörittää meitä
liian hiljaista vauhtia.
Sinä siinä
vastapäätä.
Hymyiletkin
ehkä vielä.
Otteesi olet irrottanut
kädestäni.
Vai olinko se minä?
Sanoittakin huudat,
että haluat
loppua minuun.
Onnistuuko se,
jos en enää osaa
humaltua sinusta?
Karuselli pyörittää meitä
liian hiljaista vauhtia.
Enkä tiedä,
haluanko hypätä pois
vai lisätä vauhtia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä tokkiisa vauhtia olla pittää.

Muuten ei tule yhtikäs mittään.

Riemullista juhannusta.

 

Käyttäjän kaikki runot