Kesytetty Kesyttämätön

Runoilija Electro-Halo

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja kitarani tupasvilloilla vuoraan
 

"Silität päätäni kuin karhuntaljaa.

Karhua ei koskaan kesytetty,
se pakotettiin alistumaan kynnyksille.
Miksi yrität kesyttää minut,
vaikka tiedät että kosketuksesi on liikuttamaton.

Karhuntalja ei kykene kyyneleitä vuodattamaan,
se tyytyy osaansa ja vaikenee.

Mutta voit olla varma...

Silittäessäsi päätäni, voit olla varma...
Sinulta käden purisin jos voisin.
Sinua käpäläni sapeleilla viiltäisin jos en olisi pakosta tässä."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot