Nimetön

Runoilija Electro-Halo

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja kitarani tupasvilloilla vuoraan
 

"Pekoni on hukkua rasvaan.
Paahtoleipäni on hukkua yltiömääräiseen voihin.
Pääni on hukkua räjähdyksiin tänä lyhyenä aamuna.

Suklaata on hiukan sulanut sormen nypyköihini.
Yritin viedä lautaselleni liian suuren palan siitä kakusta,
jota niin suuresti halusin maistaa.
Suklainen siivu tippuu turhan korkealta, tahrien liikaa
jotta sitä voisi edes pyyhkiä pois.
Se hajoili valkoiselle pöytäliinalle sormieni välistä.

Ei sitä enää liimalla eikä laastareilla kasaan saada.

Parasta unohtaa sotkuinen asia.
Käydä vain koomassa,
sormet tunnottomina makaaman
jäsenet ojossa kuin kuolleella linnulla.
Sulkea silmät sekä viimein kaataa kurkusta alas tämän viimeisen oluen. "

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot