salaisuus

Runoilija jussi1162

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin istun,,
varpuset nokkivat olemattomia murusia terassin kivetykseltä,
jotain saatellaan viimeiselle matkalle rauhallisesti kelloja soittaen,,
missä sinä olet jota odotan,joka sydämeeni tuo jälleen kevään lämmön,sielulleni muuttolinnun siivet,,
sinua minä odotan,jakamaan kanssani kauneuden aarteet,,
sydämeni annan jos minun luokseni löydät,,
odotan sinua,,
tule niin saat minulta rakkauden salaisuuden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Keväisen kauniita odotuksia ja rakkauden kaipuuta.

Kauniita ajatuksia ja toiveita.
Oikein Hyvää Syntymäpäivää sinulle tänään!

Kevät, linnut, kauneus , kaipuu, rakkaus, ne elementit aistii hyvästä runostasi!

Herkkiä ajatuksia. Onnitteluni päivän sankarille.

 

Käyttäjän kaikki runot