Kosketus

Runoilija jussi1162

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kosketa minua,,
hellin sormin hyväile minun särkynyttä sydäntäni,,
kokoa sen sirpaleet ja täytä minut rakkaudella.
Niin paljon sinua rakastan,kaipaan ja haluan,,
anna minulle onni,rauha ja toivo,,tee minusta jälleen ehjä
,,opeta minut rakastamaan,,silloin minä toteutan sinun
rakkautesi fantasian.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista. :)

 

Käyttäjän kaikki runot