muisto

Runoilija jussi1162

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivaan valkeat untuvat koskettavat kasvojani pehmeällä tuulella,,
kesän lämmin muisto saa minut jälleen elämään,,
sininen meri,huojuvat purjee,,kuin taulu rakkauden arkussa,,
menneet kyyneleet,ne haihtuvat tähän paratiisin rantaan,,
hiljaa olen,,ja tunnen elämän voiman.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot