Kaikki on hyvin

Runoilija neveragain

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.6.2008
Viimeksi paikalla: 10.2.2023 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Viisi vuotta sitten
oma hengityksen korina
jäähyväiset maailmalle
mietin, jäähyväiset kaikelle

Viisi vuotta sitten
nyt hymyilen, nauran, elän
kaikki on hyvin,
halaan lapsia, oon kunnossa

Viisi vuotta sitten
jokin meni niin rikki
eikä mun nauruni enää
ole palannut mun omaksi

Joskus mä luulen
että oon kuori
heijastuma entisestä
viisi vuotta sitten


Haluan vain olla oma itseni
mulla on ikävä mua
ja taas painajaisesta heräten
mä tiedän, sun voittaneen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, välillä on hyvä ikävöidä itseäänkin.
 

Käyttäjän kaikki runot