Arkirutiini

Runoilija neveragain

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.6.2008
Viimeksi paikalla: 10.2.2023 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Asiat oli aikanaan helppoja
tuli parisuhde
ja kaikki

Asiat oli aikanaan hauskoja
tuli parisuhde
ja kaikki

Asiat oli aikanaan yksinkertaisia
tuli parisuhde
ja kaikki

Elämä oli ennen elämistä
tuli parisuhde
ja kaikki

Me ei taideta olla rakastavaisia
meil on parisuhde
ja kaikki

Meil on ystävyys, rakkaus puuttuu
tuli parisuhde
ja kaikki

Pitää päästää irti, uskallus uupuu
tuli parisuhde
ja kaikki

Anna anteeksi vuosien jälkeen
tuli toinen
ja kaikki
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tuttu tunne monelle. Anteeksi anto on tärkeää <3
Runon rakenne kuvaa rutiinia hyvin,

alas rapisten loppuun katketen.

Kokonainen hyvin luettava tää,

Kiitos!
Upea, kuin suoraan lavarunouteen tähdätty osuma
 

Käyttäjän kaikki runot