Harmaata

Runoilija Michiyo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ainoa uskonto.

~Sai Baba
 

Harmaata,

pelottavan harmaata.

Se ainoa väri,

joka jäi maailmaani,

kun lähdit luotani.



Turtuneena,

kaikki on harmaata.

Pelkkää tasaväristä kudosta.

mikään ei erotu joukosta,

mikään ei ole relevanttia.



Harmaata

itsekin olen harmaa,

läpikuultavan harmaa.

Uppoan muuhun massaan,

katoan.



Tänään,

on kevät tiedän,

että luonto on kauneimmillaan;

paljon värejä kaikkialla

ja minä näen vain harmaata.

Selite: 
vuodelta -07
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot