Mikä ei tapa, se vahvistaa

Runoilija Kaino-Vieno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2015 22:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.5.1976

Hymy kuivattaa kyyneleet
 

Kuinka vahva täytyy olla
voidakseen kuolla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiperä kysymys johon tuskin saa vastausta ennenkuin porteilla.

joskus kuolema on helpompi vaihtoehto
ja silloin vain voimakas jatkaa elon tiellä :)

 

Käyttäjän kaikki runot