Raadollista

Runoilija Kaino-Vieno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2015 22:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.5.1976

Hymy kuivattaa kyyneleet
 

Mummon tavarat

matkalla kohti kirpparia

Elämän raadollisuus

roskaa ja tarpeetonta

Maljakko muistoja täynnä

ei meidän muistoja

Taulut seiniltään

joutaa menemään

Sydän surullinen ymmärtää

tämä on tätä Elämää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava on runosi

syrän on yllättävän painava.
raastavan surullista tekstiä.

Elämä toisinaan Koskettaa.

Hieno runo.

mielen kiintoisalla
tavalla runon kirjoitit

Ah! Tärkeytensä menettää seikka kuin seikka ajan myötä. Surun hetki.

Erinomainen runo!
Elämä on jotenkin tosiaan raadollista.
Kuvaat hyvin asunnon tyhjennystä, kun asukas on siirtynyt sinne jonnekin.
Muistaa kokenut , nyyyh.

 

Käyttäjän kaikki runot