Nimetön

Runoilija Kaino-Vieno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2015 22:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.5.1976

Hymy kuivattaa kyyneleet
 

Istun huoltoasemalla
yksin
Muut uppoutuvat lehtiin
yksinäisten ystäviin

Katselen ihmisiä
tuijotan ulos ikkunasta
kuunnellen puheensorinaa
silmät harhailevat seinillä

Myönnän
olisi helpompi paeta lehden taa
sulautua

Olen rohkea
katse pysyy avoimena
Nousen, poistun
pakenen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä pidän

Olla läsnä, avoin, on kuin kävelisi paljasjaloin.
Hyvä tilannehetken kuvaus! Mutta miksi noin? :(

 

Käyttäjän kaikki runot