Sininen sävelmä

Runoilija Kaino-Vieno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2015 22:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.5.1976

Hymy kuivattaa kyyneleet
 

sävelet haikeat
ilmoille purkautuvat
sävel hämäryyden
hetken sinisen

sävelmä on kertomus kauneudesta
nuotti monen sydämen tuskasta
sävelmän tuon tahtois saavuttaa
tunnelman sieluihin kirjoittaa

sinisen hämäryyden sävel pakenee
yöhön mustaan loittonee
mieli jatkaa matkaa
syvään synkkyyteen uppoaa

sävel sydäntä koskettaa
hetkeksi sen saavuttaa
hetki ei ollut harhaa
väistyy päivä harmaa

sinisen sävyn sävelmä sydämet valloittaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

kyynel silmäkulmassa kiitän.

 

Käyttäjän kaikki runot