Miki ♥

Runoilija Niney

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tulit meille kun olit vasta pieni
menit nurkkaan piiloon kaikkia

sinä kasvoit niinkuin me kaikki ja toit iloa meidän elämään

kerran kun lähdit ulos et tullutkaan takaisin

otimme toisen tilallesi pitkän etsinnän jälkeen

tilallesi otettiin yhtä rakas ja ihana mutta sinua ei voi koskaan unohtaa ♥

Selite: 
kissani miki ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähän surullinen,mutta kuitenkin ihastuttava.

Tää on vaan jotenki aivan ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot