peiterooli

Runoilija Niney

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nauran

hymyilen

nauran ja hymyilen vielä lisää

ole iloinen!
on mukavampi olla!
näin uskotellen itselleen
vaikenee murheista
jatkaa naurua vaikka sielu itkee

ihmisen peiterooli niin hämäävä
että uskoo siihen itsekin

Selite: 
joskus itkukin tekee hyvää...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot