mitä mä tein?

Runoilija Niney

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä ittuin keinutta kun tä tulit mun luokte
mä kattoin tua tilmiin ja kytyin että alakt?

tä vaan huutit et luulekko!
ja vieläki mää ihmettelen et mitä tein väälin?
oitin vaa halunnu alkaa piilotta tun kaa~<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No awws! :( Söpö ja mielettämän susrullinen ja hieno runo!

Tiiän mitä ajoit takaa,,tippa linssissä.Ippa

 

Käyttäjän kaikki runot