pelko

Runoilija lumipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pain without love. ♥
 

En pelkää rakastaa sinua,
pelkään sitä että menetän sinut.
Mitä vastaisit jos kysyisin sinulta jotain?
Jos ehdottaisin yhdessä oloa,
antaisitko vain pakit?
Vai suostuisitko ja jättäisit heti?
vai olisitko valmis rakastamaan?

Näitä mietin kun ajattelen sinua..

Selite: 
Runo rakastumisen pelosta.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaikki runot ovat hyviä
mutta tämä on ihastuttava

 

Käyttäjän kaikki runot