kesäloma

Runoilija lumipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pain without love. ♥
 

On jo kauan siitä kun sut viimeksi näin,
olin silloin jo rakastunut suhun suin päin.
Kesä ilman sua on liian vaikeaa,
eron hetki oli todella haikeaa.
Et edes tiennyt ett' kaipaamaan jään sua,
toivoisin että rakastaisit mua.

Selite: 
Runo eronahdistuksesta, ja kaipauksesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisesta koko kesäloman erossa voi tuntua liian pitkältä ajalta *~
Suloinen runo ja kaunis<3

 

Käyttäjän kaikki runot