maailman ihanin päivä

Runoilija lumipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pain without love. ♥
 

Aamulla toivoin et näkisin sut,
Kävelisin vastaan ja sä tuntisit mut.
Ja näin kun kävi olin onnellinen.
Sä hymyilit mulle,
niinkuin mä sulle.
Katosit pois ja mä etsin sua,
en olisi arvannut että sinäkin mua.

Kun tapasimme taas,
sä tulit mun luo.
Annoit suukon ja sanoit: Mä rakastan sua.

Selite: 
Runo kertoo siitä, kuinka vaikeaa on olla erossa. Ja sitten taas kun tapaa toisen, ei voisi olla onnelisempi. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot