Jälleennäkeminen

Runoilija lumipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pain without love. ♥
 

Näin sinut jälleen,
pitkän odotuksen jälkeen.
Olit muuttunut....

.... mutta onneksi hyvään suuntaan. <3

Ennen katsoit minua jäänsinisillä silmiläsi,
vain jos kukaan ei nähnyt.
Nyt näin että olit muuttunut.
Kun katsoin sinuun kehtasit katsoa takaisin.
Joten hymyilin sinulle.

Menin ulos tulit perässä.
Kävelit ohi kun mitään ei olisi tapahtunut.
Petyin..

.. mutta käännyit ja katsoit minua suoraan silmiin. <3

Olet toteuttanut unelmani. <3

Selite: 
Toinen voi muuttua jos on pitkään erossa. Hyvään tai huonoon suntaan. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämää... onneksi joskus mukavaa ja hyvälle tuntuvaa :)
Kivalla tavalla söpö. Loppu on tosi hyvä...

Suloista <33 :) pidin paljon tästä runosta :D tosi söpö runo ja kaunis loppu :D kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot