ethän unohda?

Runoilija lumipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pain without love. ♥
 

Ethän ole unohtanut,
ethän ole unohtanut sitä aikaa kun oltiin aina yhdessä?
Ne ajat oli minulle tärkeitä, enkä halua päästää niistä irti.

Toivoin, että et ole unohtanut.
Sain silti pettyä, sinä halusit unohtaa. Ne ajat ja minut.
Jatkoin silti odottamista, vaikka se sattui.
Tulit katumapäälle, nyt olemme taas yhdessä.
Mutta kuinka kauan. Liian kauan on mennyt hyvin.

Kun aikaa on mennyt tarpeeksi, käykö niinkun viimeksi?
Hylkäisitkö minut samalla tavalla kuin viimeksi?
Voisitko tehdä sen minulle taas?

Ethän petä minua rakkaani, enää koskaan?

Selite: 
Rakkaus on täynnä kysymyksiä.. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot