Aamuisin

Runoilija Prettybullettwo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Illan ja aamun välillä kadotin itseni. En tiedä kuinka. Jatkan siitä mihin loppui tietokonehelvetti. Prettybullet ampuu taas!
 

Aamu jona kahvi on kylmää
aamu jolloin juot kahvin buranakermalla
aamu jona otat tasoittavan
ja olet toisen naisen vaginanesteissä.

Aamu jota toista ei tule
rakastat hammastahnaista suudelmaa
alkoholin huminaa
tärisevää vulvaa kämmenellä ja
pientä naista joka pureutuu liian syville silmiisi.

Olenko kuollut
olenko unessa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Iski, oli sana millä tännekin runosi saapui.
Vahvaa tekstiä. Pidän, todella.

hyvä, iski :)

 

Käyttäjän kaikki runot