Moikka anukset

Runoilija Prettybullettwo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Illan ja aamun välillä kadotin itseni. En tiedä kuinka. Jatkan siitä mihin loppui tietokonehelvetti. Prettybullet ampuu taas!
 

Maailma sontapallero
chiliä valkosuklaan tilalla
ja sinä pillerinpyörittäjä
sontiaisen sotka
keräät valtavaa vuorta
toiselle kuoriaiselle
jotta itselläsi olisi kevyempää
ja tiedätkö joskus se paska
saattaa kaatua kurkkuusi
chopanin soidessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot