Hauska mie oon

Runoilija Prettybullettwo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Illan ja aamun välillä kadotin itseni. En tiedä kuinka. Jatkan siitä mihin loppui tietokonehelvetti. Prettybullet ampuu taas!
 

Korvaan kaikuu sotilas
huutaa hauskaksi
hassuksi
veikeäksi
söpöksi pieneksi tytöksi.

Iirikset supistuvat punaisiksi
kokaiiniviivoiksi
saavat kuoriutumaan mieheksi
toivo sotilaasta oppilaana.

Otan esiin strap on –lelun
huudan halleluja
lukitsen oppilaan tyrmään
valot sammuvat
korvaan kaikuu avunpyyntö.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot