Sofisti

Runoilija Prettybullettwo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Illan ja aamun välillä kadotin itseni. En tiedä kuinka. Jatkan siitä mihin loppui tietokonehelvetti. Prettybullet ampuu taas!
 

Kynnen kansi kauniin valkoinen
ranskalainen neiti
koskettaa kristallia

Antropologian mukaan
Jo sofistit tiesivät että
Relativismin mukaisesti ajatellen

Puna poskilla laimenee
alkoholia pitää poistaa
ja syleillä pyttyä

kynnen kannelle vähän oksennusta
vähän virtsaa
vähän toisen hupakon ihoa mutta
kaikki vain sivistyneen illan jatkoksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella sofistikoituneesti kerrot juhlinnan jälkimainingeista. Upea kerronta.

Todella sofistikoituneesti kerrot juhlinnan jälkimainingeista. Upea kerronta.

 

Käyttäjän kaikki runot