Metsän ihmeet

Runoilija mimoosa52

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän vaalia isoäitieni peruja runoja kirjoittaessa. Runot merkitsee minulle päivien iloa tai surua. Runojen sisältö kuvaa minua miltä minusta siltä hetkellä tuntuu. Kirjoitan myös ystävilleni kortteihin tms. runoja ihmisen tuntemuksen mukaan.
Saan myös voimaa toisten runoista.
 

Kuulen hiljaista huminaa
puun oksatko ne hiljaa soittelee
yön selkään hyvää yötä toivottelee.
Siellä pieniä keijuja on
ehkä enkelin siiven rapinaa
kuulen suojassa puiden
joku siellä hiljaa kulkea saa
kun kuulen puiden pientä huojuntaa.
Oksalla istuu pieni enkeli
siipeensä levittää suojaksi.
Myös pieni keiju siihen istahti
yhdessä joulua kaikille
metsän eläimille kuulin että toivotti.
Siinä ihmettelen kuunnellen supatusta
pientä hiljaista hihitystä.
Heilläkin hauskaa on,
vaik maa ei ole valkoinen
mut yö on kaunis kultainen
ja minäkin tunnen sen.
He toivottavat hyvää joulua
suojaavat siivillään kaikkia.
Minäkin joulun saan
yhdessä keijujen, enkelten maan
metsän siimeksessä kohdataan
puiden suojassa pois pahaa maailmaa.
Minunkin poskelle tipahtaa
yksi kaunis hiutale
siitä alkaa joulun aika
satujen joulutaika.

Selite: 
vielä hetken joulussa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot