Uusi elämä

Runoilija mimoosa52

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän vaalia isoäitieni peruja runoja kirjoittaessa. Runot merkitsee minulle päivien iloa tai surua. Runojen sisältö kuvaa minua miltä minusta siltä hetkellä tuntuu. Kirjoitan myös ystävilleni kortteihin tms. runoja ihmisen tuntemuksen mukaan.
Saan myös voimaa toisten runoista.
 

Tänään kulunut tasan viisi vuotta, kun sairastuin vakavasti
ja sain myös kesäkuun alussa tarkemman varmistuksen.
Olin silloin luojan käsissä tippumassa tuntemattomaan
eikä kukaan olisi pystynyt auttamaan.
Sen kevään kesän luulin olevan viimeinen,
mut jostakin antoi luoja mulle uuden elämän ainutlaatuisen.
Se oli rankkaa alussa, olin väsynyt hukassa
tunsin et kaikki on mun kohdalta päätetty
itkin päivin öin elämää enkä itkuissa säästellyt.
Ei annettu aikaa luovuttaa
huusin kaikille mua auttakaa.
Mut jostakin se sisäinen voima, taistelu alkoi
olisiko ollut enkelin läheisyys niin lähellä alkuun?
Siitä pienin askelin lähdin uuteen elämään,
kohti taistelen sairautta hiljalleen nujertaen,
tähän päivään josta olen onnellinen.
On väliin ollut vaikeaa sivuoireet lääkkeestä uuvuttaa,
mut tärkein on elää tässä ja nyt
olen kaikesta luojalle nöyränä rukoillut.
Läheiset, tuttavat, ystävät kannustaa
niistä lisää voimaa saan.
Ilman teitä en tässäkään olisi
teidänkin vuoksi myös joka päivästä taistellut.
Vaikka voimat välillä uupuneen sänkyyn kaataa,
enkä voi entisellään töiden kanssa raataa,
niin silti vielä taistelen tässä
olen onnellinen tämän hetken hyörinässä.
Siis kiitos luojalle tästä jatkoajasta
saanut kokea uuden mahdollisuuden
liitän käteni rinnalleni
kun enkeli kulkee nyt uusin askelin vierelläni.

Selite: 
Kesäkuussa tuli täyteen viisi vuotta, kun sain tiedön vakavasta sairaudestani josta elän vain tänäänkin täsmälääkkeen voimin <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen sanaton silti voimia toivon ja jaksamista *haluksen* kera...

 

Käyttäjän kaikki runot