Elämän toivo

Runoilija mimoosa52

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän vaalia isoäitieni peruja runoja kirjoittaessa. Runot merkitsee minulle päivien iloa tai surua. Runojen sisältö kuvaa minua miltä minusta siltä hetkellä tuntuu. Kirjoitan myös ystävilleni kortteihin tms. runoja ihmisen tuntemuksen mukaan.
Saan myös voimaa toisten runoista.
 

Olen nähnyt unen lintusen
lentävän taivaalle
istahtavan kädelleni.
Olen elämän portaita kulkenut pienin askelin,
askel askeleelta
surut ja ilot repussani.
Olen haistellut metsän,
puutarhan tuoksuja
ihaillut kukkien kaunista väriloistoa.
Olen aistinut kaiken kauneuden
mitä kesä minulle tarjonnut on.
Olen nauttinut kaikesta tänäänkin
huomisesta en tiedä
kokeet taas sanovat sen.
Olen ajatellut, että kaikki hyvin olla vois
jos ei tarvitsisi miettiä mitä huominen tois.
Olen pientä huolta ehkä kantanut sisälläin
onko tulokset huomenna toisinpäin.
Olisiko ehkä huonommin
mut toivon sisälläni et ois paremmin.
Olen jälleen nöyränä Luojalta voimia pyytänyt
päivään huonompaankin itseäni säästänyt.
Toivon, uskon huomiseen
siitä kaikesta käteni liitän rukoukseen.

Selite: 
Paljon mietteitä taas kun kontrolli aika lähenee? Uskotaan, toivotaan että kaikki on kohdallaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin *halaus* sinulle ja voimia toivon ..runosi kosketti

 

Käyttäjän kaikki runot