Misulle jäähyväiset

Runoilija mimoosa52

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän vaalia isoäitieni peruja runoja kirjoittaessa. Runot merkitsee minulle päivien iloa tai surua. Runojen sisältö kuvaa minua miltä minusta siltä hetkellä tuntuu. Kirjoitan myös ystävilleni kortteihin tms. runoja ihmisen tuntemuksen mukaan.
Saan myös voimaa toisten runoista.
 

Päivä viimeinen oli tiedän sen,
tämä matka oli surua kummallakin.
Sydän vielä hetkeksi hiljaa sykki
pääsi turvaa viereltäni vielä haki.
Saan turkkiin lämpimään
vielä hetkeksi painaa pään,
kyynel vierähtää poskelle
siinä nuku rakas rauhassa
olen tässä lähellä.
Nyt väsynyt oot
syliini otan hellästi kosketan
poskea viimeisen kerran silitän
siinä lausun sanan viimeisen
olit mulle rakas Misukka monien vuosien.
Siihen syliini vaivut uneen rauhaisaan,
enkelten laulun jo kuulla saan.
Tuuditan uneen kyynelien
jätät minut hiljaa huikaisten.
Kotiin saavumme
peitän maan poveen viileään,
mut kiedon sut peittoosi lämpimään.
Kynttilän sytytän ja tulppaanikimpun laitan
havujenpäälle kauniisti taitan.
Jäähyväiset sanon sulle
kiitän vuosista monista
olet ollut mun aarteeni, iloni joka päivälle
mulle voimia tuonut
nyt kyynelin sinusta luovun.

Selite: 
Rakkaalle kissalleni jäähyväiset maaliskuussa -08. Saimme viettää melkein 15 vuotta yhdessä ja suru on vielä sisälläni <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot