Nimetön

Runoilija aleksitymia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There’s nothing that they can do, this city hasn’t already done/
there’s no need to be scared so i laugh in their face when they pull their gun
-Eskobar, Whatever this town
 

jospa tämä maa ei olekaan minua varten
jospa tämä taivas onkin oikeasti erilainen
kuin miltä se maistuu ja sateena ihollani tuntuu
jospa sinä et odotakaan siellä minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot