vastavalo

Runoilija aleksitymia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There’s nothing that they can do, this city hasn’t already done/
there’s no need to be scared so i laugh in their face when they pull their gun
-Eskobar, Whatever this town
 

minä kuparilangallani
sinun sydämesi kuron kokoon
minä kyynelilläni
sinun kehosi puhtaaksi pesen

jokaisella kosketuksellani
sinua ehjemmäksi valan
jokaisella kappaleellani
sinua paikkaan

sinuun puhallan iloni
sirottelen ihollesi onneni

vain sinussa minä olen olemassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot