ADHD-I

Runoilija aleksitymia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There’s nothing that they can do, this city hasn’t already done/
there’s no need to be scared so i laugh in their face when they pull their gun
-Eskobar, Whatever this town
 

minun maailmani,
kiireinen rautatieasema

ja vaikka minä kuinka jotakuta rakastaisin
ei minun kanssani tule olemaan huomista
sillä kaikki päivät tämän jälkeen
ovat eksyneet sen aseman hälyyn

ei täällä voi tietää minne päätyy
junia on paljon ja ne saapuvat milloin tahtovat
koska minun sadat kelloni ovat rikki

ja silti minä niin rakastan asemaa ja sen hälyä
minne eksyn kerta kerran jälkeen uudelleen
vain uudelleen löytääkseni sen kauneuden

täällä ei ole sääntöjä
sillä kaikki on totta kuin uni

mutta he sanovat, että se ei käy
- oikeassa maailmassa on sääntönsä
ja siellä on asioita jotka täytyy hoitaa
ja vieläpä se tärkeä kiireinen Herra, Todellisuus

eikä hänelle käy
että minun sadat kelloni ovat rikki

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot