1

Runoilija aleksitymia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There’s nothing that they can do, this city hasn’t already done/
there’s no need to be scared so i laugh in their face when they pull their gun
-Eskobar, Whatever this town
 

kulki se maailman ääriin
festivaalikulkueisiin sukelsi
tuhansien leijojen kanssa

yli taivaiden lensi

intohimon tulella paloi ja poltti
täydet kolmetuhattasata celsiusta


ja varpaat valkoisena hiekasta
se tanssi riemusta
satojen päivien yöt

aamuun ja seuraavaan

sellainen rinkka
ja riippumatto
niinkuin jokaisella sankarilla

eikä se tarvinnut ketään
sillä kaikki ja jokainen
oli suurin rakkaus

mutta enää ei riitä maailman ilot
ei seikkailujen sadat kosketukset


eikä enää mikään taival
olisi tarpeeksi paetessa

eikä mikään maailmassa
yhtä jännittävää

sen jälkeen kuin Yksi

aivan tavallinen vain



niin vahingossa



kulkurin kesytti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan upea! tykkään todella sanojen käytöstä.

mutta tosiaan runon tarina, näinhän siinä voi aivan yllätten käydä :)

 

Käyttäjän kaikki runot