Nimetön

Runoilija aleksitymia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There’s nothing that they can do, this city hasn’t already done/
there’s no need to be scared so i laugh in their face when they pull their gun
-Eskobar, Whatever this town
 

mitä sinä sanoisit minulle tänään
jos puhuisit minulle samaa kieltä kuin ennen
sitä kieltä

joka tuntui kämmenissäni kihelmöintinä

-ei artikulointi minun vahvuuteni ikinä ollutkaan


saati sitten silloin kuin

kaikki kipu ja ilo ja kaipuu
ovat lasinsiruja kurkussani



mutta kaikki mitä ei vielä osannut kuvitellakaan
sinä jo tiesit ja käärit minut rakkauteesi


mitä sinä sanoisit minulle tänään

jos osaisin taas kuunnella sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on tarinaa kerrakseen,

kaipaus huutaa niin kovasti,

etten muita runosi sanoja lue,

enkä kuule! sanaton, olen, kiitos hienosta
tekstistä!

rakastavaisilla on kieli, tai jopa
telepatia, vaikka ei aina edes sanoja?

 

Käyttäjän kaikki runot