Ihastus

Runoilija Elleni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen tavallinen ruskea hiuksinen ja ruskea silmäinen typykkä, jolla on kaksoisveli ja koira. Harrastan joukkuevoimistelua. =)
 

Valinnaisaine tunnille saapuu tyttö ja poika.
He jutteletvat joka tunti keskenään, tyttö ihastuu pojan ruskeisiin silmiin ja tummenpaan ihonväriin.
Hän taitaa olla ihastunut, mutta ei tiedä pojan tunteista itseään kohtaan.
Sitten se vain tapahtuu, poika kysyy, tyttö miettii hetken ja vastaa myönteisesti.

Selite: 
Tämä tyttö olen minä ja poika poikaystäväni, jota rakastan eniten maailmassa. <3<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot