Nimetön

Runoilija Elleni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen tavallinen ruskea hiuksinen ja ruskea silmäinen typykkä, jolla on kaksoisveli ja koira. Harrastan joukkuevoimistelua. =)
 

Olet ensimmäiset tuskaiset viikot poissa. Olet matkalla. Matkan jälkeen palaat ja olet komeampi kuin olin kuvitellut. Ajatuksesi ovat järkevämpiä kuin muiden. Siniset silmäsi sulattavat minut sisältä päin. Näen unta siitä kuinka istun lämpimässä sylissäsi.

Selite: 
tämä runo kertoo ihastuksestani, joka todellakin on ihana!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot