Roni

Runoilija Elleni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen tavallinen ruskea hiuksinen ja ruskea silmäinen typykkä, jolla on kaksoisveli ja koira. Harrastan joukkuevoimistelua. =)
 

Valitsin sinut, koska olit joukon pienin ja herttaisimman näköinen, suuret ruskeat nappisilmäsi tuijottivat minua ja aivan kuin olisit pyytänyt minua ottamaan sinut mukaani.
Niin teinkin.
Nukut yösi pienessä pehmustetussa kopassa sänkyni vieressä, joskus otan sinut omaan sänkyyni nukkumaan.
Kesäisin olemme paljon ulkona, käymme rannalla ja leikimme leluillasi.
Olet joka päivä iloinen, osaat lohduttaa muita ja olet aina valmis kuuntelemaan, kiitos siitä! Rakastan sinua!

Selite: 
Runoni kertoo pienestä Chihuahua koirastani Ronista, joka tälläkin hetkellä istuu vieressäni. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo,ei voi muuta sanoa ! <3 :)

 

Käyttäjän kaikki runot