Rakkaus

Runoilija Elleni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen tavallinen ruskea hiuksinen ja ruskea silmäinen typykkä, jolla on kaksoisveli ja koira. Harrastan joukkuevoimistelua. =)
 

Istun sängylläni ja kirjoitan päiväkirjaan,
en saa aikaan paljon sillä ajatukseni liikkuvat muualla,
ne ajattelevat sinua.
Olet kaukana, liian kaukana.
Ikävä puristaa rintaani ja annan kyynelten valua silkin pehmeitä poskiani pitkin.
Painan pääni tyynyä vasten ja suljen silmäni.
Nukahdan.

Selite: 
No tää oli nyt tällänen äkkiä hutastu..
Kategoria: 
 

Kommentit

Lopun nukahtaminen sinetöi ikävän kauniisti. Tämä kosketti minua. Kiitos.

pidin tästä.. mun elämää hyvin kuvastaa.

 

Käyttäjän kaikki runot