Perjantai

Runoilija ScorpioLpr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2007
Viimeksi paikalla: 18.11.2019 0:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avaimet naulaan
Housut huoneen lattialle

Tänään
satoi tuhkaa

ja
aurinko
oli jotenkin

apokalyptisesti
kirkkaampi

kuin eilen.

Kuin
maailma olisi
syntynyt uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

H i e n o !
Joka sana paikallaan,
luoden
tunnelman tiiviin, ja vaikuttavan.

Välkkymureaa uutispihviä! :)

Tämä sai minut hymyilemään :-)

Hieno, tämäkin.

 

Käyttäjän kaikki runot