Nimetön

Runoilija ScorpioLpr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2007
Viimeksi paikalla: 18.11.2019 0:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikuu äänetön voima

Sirpaleita ilmassa
lumihiutaleiden seassa

Tukahduta
Rakkauden auringonlasku

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita mielikuvia maalaat lukijalle sanoillasi.

käsinkosketeltavia mielikuvia luo upea runosi!

upea sanoisin

kaunis runo, lyhyt ja ytimekäs!

Pienieleisen Suurta ja monisävyistä.

Pidin, Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot