Nimetön

Runoilija ScorpioLpr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2007
Viimeksi paikalla: 18.11.2019 0:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli joka hiukseni sotkee
on sun kätesi.
Tuuli joka kasvojani hyväilee
on sun suudelmasi.

Tulee kesä ja aurinko.
Annan sen lämmittää,
ja tuulten puhaltaa.
Kuulen kuinka kuiskaat.
Sotket hiukseni
ja suutelet kasvojani.

Niin mä rakastan sua.
Sillä sä olet maailmani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tulee ihan kesä mieleen, syksyn tuulissakin.
Hyvää syntymäpäivää!

Tästä tulee ihan kesä mieleen, syksyn tuulissakin.
Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot