Nimetön

Runoilija ScorpioLpr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2007
Viimeksi paikalla: 18.11.2019 0:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen
jäästä
nouseva liekki.

Johon sanasi puhaltaa bensaa.

Räjähdän
ja muutun
revontuliksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikeita mielikuvia sanoillasi maalaat.

Erittäin taidokkaasti loihdittu mielikuva. Upeaa runoilua.

Vahva ja hyvä runo :) Pidin

 

Käyttäjän kaikki runot