Laulurakkautta

Runoilija Keikarinkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näin vaan lyhyesti; rakastan kirjoja, satuja, elokuvia, musiikkia, kirjoittamista, maalaamista, eläimiä ja luontoa. Puhun kun ei pitäisi, olen hiljaa kun täytyisi sanoa jotain. Niin ja kiitos kaikille jotka lukevat runojani, ja vielä isompi kiitos niille jotka kommentoivat. :)
 

Kunpa minustakin kerrottaisiin niin riemukkaasti,
kuin miten Skid Row kertoo suloisesta pikkusiskosta,
Olisinpa sen kultaisen sydämen omistaja,
jota Neil Young niin etsii etsii etsii.
Ja jospa minä olisin se,
jota Hanoi Rocks niin kaipaa eikä voi koskaan tavoittaa.

Tahtoisin niin olla,
se rakastamieni laulujen rakastettu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot