Huono tarina

Runoilija Keikarinkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näin vaan lyhyesti; rakastan kirjoja, satuja, elokuvia, musiikkia, kirjoittamista, maalaamista, eläimiä ja luontoa. Puhun kun ei pitäisi, olen hiljaa kun täytyisi sanoa jotain. Niin ja kiitos kaikille jotka lukevat runojani, ja vielä isompi kiitos niille jotka kommentoivat. :)
 

Joku oli pullo kädessään kaapissa.

Oli nainen ja mies.

Ja se joku odotti.

Mies rakasti naista, nainen miestä.

Eikä se joku lopettanut odottamista.

Rakastavaisten talossa hehkui itsestäänselvä onni.

Kärsivällisyys oli sen jonkun vahvuuksia.

Tuli suru ja mies katsoi kaappia.

Se joku tunsi miehen katseen.

Mies joi.

Se joku oli tehnyt onnesta vaikeaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot