Tekojeni jälkeen

Runoilija Keikarinkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näin vaan lyhyesti; rakastan kirjoja, satuja, elokuvia, musiikkia, kirjoittamista, maalaamista, eläimiä ja luontoa. Puhun kun ei pitäisi, olen hiljaa kun täytyisi sanoa jotain. Niin ja kiitos kaikille jotka lukevat runojani, ja vielä isompi kiitos niille jotka kommentoivat. :)
 

Siinä olet sinä.

Ruma kukka hiuksissasi,
ruma tyttö syleilyssäsi.
Hänellä on hiukset takussa,
toinen silmä raollaan.
Kun suutelette.

Tyhmien tekojeni jälkeen,
elän ilman onnea.
Sinäkin elit takiani onnetta,
kunnes kirkkoon astui ruma tyttö.

Odotan kai turhaan sitä päivää,
jolloin onnen saa vihaavakin.

Selite: 
Tämänmoinen runonen löytyi ja tämänlainen siitä tuli pienen muokkauksen jälkeen.
Kategoria: 
 

Kommentit

jep, :)
päästä irti.

 

Käyttäjän kaikki runot